top of page
Ieškoti

Kartu link geresnės odos būklės – svarbus pokalbis apie perteklinį odos priemonių vartojimą!


Šiandien noriu pasikalbėti svarbia tema, kuri susijusi su mūsų kasdieninės odos priežiūros įpročiais. Ar tikrai daugiau visada yra geriau? Bendraujant su klientais dažnai pastebiu perteklinį odos priemonių vartojimą ir su tuo susijusį neigiamą poveikį odai.  Kaip  priimti sąmoningus sprendimus, siekiant išlaikyti sveiką ir spindinčią odą?

 

Kodėl svarbu žinoti savo odos tipą:

🤔 Kiekviena oda yra unikali, todėl svarbu žinoti savo odos tipą, kad galėtumėte pasirinkti tinkamas priemones.


Perteklinių produktų keliamos grėsmės:

🚫 Naudojant per daug produktų, galime perkrauti odą su skirtingomis veikliosiomis medžiagomis, kurios gali sukelti sudirginimą ar alergijas. Atidžiai peržiūrėkite ingredientų sąrašus ir pasirinkite kokybiškus produktus.

 

Mažiau gali būti daugiau:

🌱 Perteklinių odos priemonių vartojimas dažnai kyla iš netinkamos kosmetikos rutinos arba spaudimo pasiekti greitus rezultatus. Dažnai mažiau produktų, tačiau tinkamai pritaikytų jūsų odos poreikiams, gali suteikti efektyvesnių rezultatų.

 

Kaip pasirinkti tinkamus produktus:

🛒 Pasirinkdami odos priežiūros produktus, atkreipkite dėmesį į sudėtį, o ne tik į prekės ženklo žymą ar reklamą. Rinkitės produktus, kuriuose yra daugiau natūralių ir mažiau dirbtinių ingredientų.

 

Kasdieninės odos priežiūros įpročiai:

🌞 Rūpinkitės savo oda nuosekliai, laikydamiesi paprastų kasdieninių odos priežiūros žingsnių: prausti odą tiek ryte, tiek vakare. Nepamirškite atsižvelgti į oro sąlygas ir pagal tai pasirinkite priemones. Papildykite savo rutiną veido kaukėmis.

 

Kodėl mes siekiame sąmoningo vartojimo:

♻️ Massada kuria produkciją, kuri atspindi mūsų vertybes dėl tvarumo ir odos sveikatos. Skatiname jūsų sąmoningumą ir sveikų odos įpročių formavimą.

 

Kviečiame būti sąmoningais vartotojais ir kartu siekti ne tik grožio, bet ir sveikatos!

 



 

P.S. Jei reikia patarimo, mielai suteiksime Jums nemokamą nuotolinę konsultaciją, jai užsiregistruoti galite labas@massada.lt

 

 

7 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page