top of page
Ieškoti

Holistinis požiūris

Dažnai nesusimastome kokius produktus valgome, kuo valome namus, ką tepame ant savo kūno. Masinis vartojimas jau pasiekė mus visose gyvenimo srityse. Matome gausybę akcijų 1+1, pirk 1 gauk dar 5 dovanas ir t.t. Bet ar kada pagalvojote kaip tokios akcijos gali egzistuoti? Ir kas už visą tai sumoka? Ar tikrai Jums reikia tų dovanų?


Visuomenė samoningėja vis daugiau vartotojų susimasto apie produktų kokybę, sudėtį ir t.t. Kartais girdžiu sakant – brangu, va mačiau vaistinėje ar x parduotuvėje mačiau daug pigiau, ten taip pat veido kremas. Taip, jūs visiškai teisūs, bet dažnu atveju čia pasiteisina posakis taupus moka du kartus. Profesionaliai pagaminto produkto su aktyvia sudėtim pakanka du-tris kartus ilgiau, jie paprasčiausiai yra skalsesni.



Kodėl aš įsimylėjau Massada produktus?


Prisipažinsiu pradėjus naudoti produktus, kurių sudėtyje nėra rūgščių (buvau ir esu didelė tokio pobūdžio produktų gerbėja) nieko ypatingo nesitikėjau. Buvo labai keista po tiek laiko bekvapiu produktų naudojimo, po kartais ir smirdinčių produktų naudojimo, pajausti labai švelnius, kai kada intensyvius, bet abiem atvejais užburiančius kvapus buvo didelė nuostaba ir netikėtumas. Ir kažkur po dviejų savaičių – WOW. Efektas, kurio nesitikėjau, oda tapo prisotinta, akivaizdžiai atsigavusi, gyvybinga, pastebimai stangresnė. Ir tada pradėjau galvoti – kas čia nutiko?


Turėjau nuomonę, kad natūrali kosmetika – tai aliejus, kurį užtepus ant veido jis nesusigeria, oda lieka riebaluotam, o dar blogiau, kad ten pilną eterinių aliejų, kurie sukelia alergijas. Ir staiga, nieko panašaus.


Gamintojas atsakė paprastai – biotechnologijos ir koncentracijos – tai tas mažas stebuklas leidžiantis taip išgauti ekstraktus, kad jie būtų biologiškai aktyvūs ir mūsų organizmas juos noriai priimtų bei didelės ekstraktų koncentracijos. Tai leidžia mėgautis natūralia kosmetika, kuri veikia.


Išbandykit Massada – padėkosit vėliau :)


Mano TOP 5:


Su geriausiais linkėjimais -

Agnė ir Massada komanda


24 peržiūros0 komentarų
bottom of page